Antena Meniu Search
x

Video Cum devii inspector incognito de cocktailuri. Poţi să comanzi gratis câte băuturi vrei, dar trebuie să respecţi reguli stricte

Poţi să bei gratis ce cockteiluri vrei. Pinnacle, un ghid internaţional pentru cele mai bune baruri, caută inspectori sub acoperire în România. Misiunea lor va fi să se dea drept clienţi şi să facă apoi recenzii despre atmosferă, calitatea băuturilor şi amabilitatea barmanilor.

Alin Stan
de Alin Stan

la 06.08.2023, 19:52

Vezi și

Inspectorii ghidului vin şi îşi comandă o băutură de la bar, iar apoi după ce o beau o notează cu puncte de la unu la trei. Analizează gustul, culoarea, dar şi serviciile oferite. Candidatul ideal trebuie să fie pasionat de arta cocktailurilor și un bun observator. Are nevoie să ştie multe despre barurile de top, dar să nu fie cunoscut de oamenii din domeniu. Fiecare inspector poate să comande două băuturi în fiecare local, iar nota de plată va fi decontată de compania care vrea să scrie ghidul.

Recenziile inspectorilor incognito trebuie structurate în funcţie de câteva repere

Recenziile inspectorilor incognito trebuie structurate în funcţie de câteva repere. "Contează foarte mult partea de ospitalitate, partea de concept meniu, concept bar, sustenabilitate. Cu cât intervi  mai mult asupra băuturii, cu cât vii cu un sirop de cimbrişor făcut de tine, un piure făcut de tine, soluţie salină paharul poate să fie ceva interesant", a declarat Valentin Luca, mixolog. Cine vrea să se înscrie trebuie să completeze un formular online. Urmează preselecţia, iar cei selectaţi vor urma cursuri speciale. Barmanii nu se tem de inspectori sub acoperire.

"Te motivează pe tine ca şi barman să fi acolo sus pe listă. Este foarte impiortant pentru că noi, mai ales că noi avem şi barmani foarte buni la noi în ţară", a declarat Cristi, barman. "Băutura se consumă prima şi prima dată cu privirea. Aşa ne-am putea dezvolta personal noi cât şi locaţia", a declarat Florin, barman. In spatele ghidului Pinnacle se ascunde o echipă de experţi internaţionali din industria ospitalităţii care şi-a propus crearea unui sistem de referinţă în domeniul barurilor din întreaga lume.

"Fiecare bar ar trece un level de preparare şi o pregătire mult maiîn chintesenţa mixologiei şi a servirii ar fi chestie destul de super ok. Aşa am ajunge şi noi la un nivel", a declarat Mitea, barman. Inspectorii incognito care vor fi selectaţi vor începe inspecţiile sub acoperire la toamnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum devii inspector incognito de cocktailuri. Poţi să comanzi gratis câte băuturi vrei, dar trebuie să respecţi reguli stricte