Antena Meniu Search
x

Cumpărături record de Black Friday 2018. Reduceri enorme la telefoane, televizoare și haine

Românii bat toate recordurile astăzi, în Vinerea Neagră a reducerilor. A fost cea mai de succes campanie Black Friday din istorie cu vânzări care au depăşit orice aşteptări. Televizoare, telefoane, cauciucurile şi jucării - au fost printre cele mai căutate produse.

Vezi și

Românii bat toate recordurile astăzi, în Vinerea Neagră a reducerilor. A fost cea mai de succes campanie Black Friday din istorie cu vânzări care au depăşit orice aşteptări. Televizoare, telefoane, cauciucurile şi jucării - au fost printre cele mai căutate produse. Mulţi români au vrut să încheie ziua cu mulţumirea că au făcut o afacere bună. Ofertele cu reduceri consistente s-au epuizat în doar câteva minute, iar asta i-a făcut pe mulţi clienţi să nu mai creadă în Black Friday.

La ora şase şi 57 de minute, dimineaţa, pe cea mai mare platformă de vânzări online din România, erau conectaţi peste 200 de mii de români. Cei mai mulţi căutau telefoane, televizoare, laptopuri sau aparate de fotografiat. Cele mai avantajoase oferte s-au epuizat în primul minut.

În tot acest timp, în depozite era furnicar. Este ziua cu cele mai multe vânzări din an şi toţi angajaţii lucrează ore suplimentare.

Black Friday 2018. Peste 3 milioane de produse la reducere 

În primele 12 secunde, s-au strâns comenzi de un milion de lei, iar prima sută de milioane a fost atinsă în doar 37 de minute.

După 12 ore, vânzările unui singur retailer au ajuns la aproape jumătate de miliard de lei. Cu 40 la sută mari faţă de anul trecut. Românii, de altfel, s-au întrecut pe ei înşişi.

Cea mai scumpă mașina cumpărată de Black Friday 2018 este una electrică din categoria super-lux, cu preț de catalog de 186 de mii de euro. Cel care a cumpărat-o a plătit doar 140 mii de euro.

Alte 8 mașini sport și business s-au vândut în primul sfert de oră al zilei, iar reducerile au fost între 5 mii și 22 de mii de euro.

Un client a cumpărat de Black Friday 2018 aur de 129.000 de lei

Dovada ca astăzi a fost o zi bună și pentru investiții ne-a oferit-o un client care a cumpărat online lingouri de aur de 24 de karate, pentru care a plătit 129.000 de lei. Greutatea lor - peste 700 de grame.

70 la sută din produse au fost achiziţionate cu cardul sau prin plata ramburs, restul de 30 la sută fiind cumpărate în rate.

Nu toţi clienţii au fost însă mulţumiţi. Cei care nu au prins promoţiile au asaltat cu reclamaţii conturile de socializare ale magazinelor online. Sunt români care s-au plâns că reducerile nu au fost reale. "Nu toate produsele afişate s-au aflat în campania Black-Friday" - a fost răspunsul vânzătorilor. Şi în magazinele clasice dezamăgirea a fost mare pentru mulţi clienţi.

Tot astăzi, s-au vândut peste două mii de pachete turistice, 500 de bilete la concerte şi peste 300 de servicii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cumpărături record de Black Friday 2018. Reduceri enorme la telefoane, televizoare și haine