Antena Meniu Search
x

Curieri bănuiţi că au furat bunurile clienţilor şi le-au înlocuit cu produse de calitate inferioară, în Olt

Mai mulţi curieri sunt bănuiţi că au furat bunurile clienţilor şi le-au înlocuit cu produse de calitate inferioară. Angajaţii firmei de curierat cu punctul de lucru în judeţul Olt ar fi comis aceste infracţiuni timp de un an. Prejudiciul în acest caz urmează să fie stabilit.

de Monica Palade

la 29.09.2021, 12:26

Curieri bănuiţi că au furat bunurile clienţilor şi le-au înlocuit cu produse de calitate inferioară, în Olt - Shutterstock

10 percheziții domiciliare au fost făcute miercuri, iar, ulterior, șase persoane au fost duse la audieri. În acest caz a fost deschis un dosar penal de înșelăciune.

Zece percheziţii domiciliare

Potrivit anchetatorilor, spun că în perioada mai 2020 – iunie 2021, mai mulți angajați ai unei societăți comerciale, ce are ca obiect de activitate efectuarea de activități de curierat rapid, cu puncte de lucru și în județul Olt, și-ar fi însușit pe nedrept bunurile care le erau predate spre expediere sau le-ar fi înlocuit cu diverse bunuri, de o calitate inferioară.

Ulterior, angajații respectivi ar fi întocmit documentația necesară pentru a ajunge la destinatar ori pentru a fi returnate expeditorului, cauzând astfel un prejudiciu material expeditorului sau beneficiarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Curieri bănuiţi că au furat bunurile clienţilor şi le-au înlocuit cu produse de calitate inferioară, în Olt