Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Curierul care a furat 150.000 lei a fost prins. Tânărul nu mai are niciun ban şi nu vrea să dea nicio declaraţie în faţa poliţiştilor

Black Friday l-a îmbogăţit pe angajatul unei firme de curierat. Tânărul a furat 150.000 de lei din încasări, după ce a adunat de la colegii săi banii strânşi în urma livrării produselor comandate de ziua reducerilor.

De Simona Vasiac la 21.11.2023, 14:42
Vezi și

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost trimis în zona municipiului Sighetu Marmaţiei de către patronul unei societăţi comerciale pentru a colecta toţi banii pe care i-au încasat curierii din zona respectivă. Aseară, tânărul a ajuns în municipiul Baia Mare unde a parcat maşina în parcarea societăţii comerciale şi a plecat cu suma de bani pe care ar fi colectat-o.

Tânărul a fost prins în cele din urmă de poliţişti

În momentul în care administratorul şi-a dat seama că tânărul nu mai vine la el cu banii, a fugit la poliţie unde a depus o plângere. În momentul de faţă, a fost deschis un dosar privind săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

Potrivit surselor Obsevator, tânărul a fost prins în cele din urmă de poliţişti şi nu mai are niciun ban. Poliţia l-a căutat aseară acasă, dar nu a deschis nimeni. De fapt, băiatul de 21 de ani era ascuns într-o încăpere. Banii nu ar fi nici la el, dar nici în casă, iar acesta nu vrea să facă nicio declarație în faţa polițiștilor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Curierul care a furat 150.000 lei a fost prins. Tânărul nu mai are niciun ban şi nu vrea să dea nicio declaraţie în faţa poliţiştilor