Antena Meniu Search
x

Video Curierul care a furat 150.000 lei a fost prins. Tânărul nu mai are niciun ban şi nu vrea să dea nicio declaraţie în faţa poliţiştilor

Black Friday l-a îmbogăţit pe angajatul unei firme de curierat. Tânărul a furat 150.000 de lei din încasări, după ce a adunat de la colegii săi banii strânşi în urma livrării produselor comandate de ziua reducerilor.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 21.11.2023, 14:42

Vezi și

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost trimis în zona municipiului Sighetu Marmaţiei de către patronul unei societăţi comerciale pentru a colecta toţi banii pe care i-au încasat curierii din zona respectivă. Aseară, tânărul a ajuns în municipiul Baia Mare unde a parcat maşina în parcarea societăţii comerciale şi a plecat cu suma de bani pe care ar fi colectat-o.

Tânărul a fost prins în cele din urmă de poliţişti

În momentul în care administratorul şi-a dat seama că tânărul nu mai vine la el cu banii, a fugit la poliţie unde a depus o plângere. În momentul de faţă, a fost deschis un dosar privind săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

Potrivit surselor Obsevator, tânărul a fost prins în cele din urmă de poliţişti şi nu mai are niciun ban. Poliţia l-a căutat aseară acasă, dar nu a deschis nimeni. De fapt, băiatul de 21 de ani era ascuns într-o încăpere. Banii nu ar fi nici la el, dar nici în casă, iar acesta nu vrea să facă nicio declarație în faţa polițiștilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Curierul care a furat 150.000 lei a fost prins. Tânărul nu mai are niciun ban şi nu vrea să dea nicio declaraţie în faţa poliţiştilor