Antena Meniu Search
x

Cursă nebună a unui tânăr din Botoşani, beat, cu poliţia pe urmele lui. Poliţistul, aproape spulberat încercând să îl oprească

În timp ce supravegheau traficul rutier pe drumul naţional 29, care leagă Suceava de Botoşani, la ieşirea din Dumbrăveni, poliţiştii au observat o „minirachetă”

Cursă nebună a unui tânăr din Botoşani, beat, cu poliţia pe urmele lui. Poliţistul, aproape spulberat încercând să îl oprească

În timp ce supravegheau traficul rutier pe drumul naţional 29, care leagă Suceava de Botoşani, la ieşirea din Dumbrăveni, poliţiştii au observat o „minirachetă” care circula prin localitate cu viteza de 129 km/h şi spre îndrepta spre Botoşani, scrie presa locală.

Într-o primă fază, echipajul de la Poliţia Oraşului Salcea care acţiona în zonă a încercat să-l tragă pe dreapta pe şofer. În acest sens, au folosit paleta reflectorizantă din dotare, dar şoferul nu a părut deloc impresionat, aşa încât şi-a continuat cursa nebună, trecând ca glonţul pe lângă agent.

Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar după aproximativ 2 km, autoturismul nu a mai putut fi stăpânit de către şoferul beat, zburând de pe şosea şi aterizând într-o baltă de pe marginea şoselei. Din maşină a fost scos şoferul, Alex B., de 23 de ani, din Vereşti.

La testarea cu etilotestul acesta a avut un rezultat de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe lângă faptul că s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, tânărul a primit şi o amendă în valoare totală de 1.885 de lei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, neoprirea la semnalele regulamentare ale polițistului rutier, precum și pentru neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cursă nebună a unui tânăr din Botoşani, beat, cu poliţia pe urmele lui. Poliţistul, aproape spulberat încercând să îl oprească