Antena Meniu Search
x

Cutia cu oase din podul bisericii: anchetă la Târgu Jiu, după ce fragmentele de schelet uman au fost găsite accidental

O cutie metalică în care erau depozitate oase care par a fi de om a fost găsită, miercuri, în podul unei biserici din Târgu Jiu. Primele date arată că oasele par a fi foarte vechi şi deshumate. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum au ajuns fragmentele de schelet în podul lăcaşului de cult.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 22:03

Descoperire în podul bisericii - Shutterstock (scop ilustrativ)

Descoperirea a fost făcută miercuri, în timpul unor lucrări de renovare a podului unei biserici din municipiul Târgu Jiu.

Cutia cu oase din podul bisericii

”La data de 23 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că în podul unui lăcaş de cult din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o cutie metalică în care se aflau mai multe fragmente osoase ce par a fi de natură umană. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au ridicat mai multe fragmente osoase, de diferite dimensiuni, precum şi două fragmente de craniu, ce par a fi de natură umană, urmând a fi dispusă o expertiză antropologică pentru stabilirea vechimii acestora şi a eventualelor leziuni traumatice”, informează Poliţia Judeţeană Gorj.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fragmentele de oase par a fi foarte vechi şi erau acoperite parţial cu pământ. În zona în care este amplasat lăcaşul de cult a fost un cimitir. În urma sesizări, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, în cadrul unui dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cutia cu oase din podul bisericii: anchetă la Târgu Jiu, după ce fragmentele de schelet uman au fost găsite accidental