Antena Meniu Search
x

Cutremurul din România, resimțit și în Chișinău. Marcel Pavel: "Ne-a zgâlțâit! Am ieșit din camere să ne ascundem teama"

Cutremurul de 5,4 pe Richter produs azi dimineață în Vrancea a fost resimțit și în Republica Moldova, unde se află mai mulți artiști români. Marcel Pavel a transmis din Chișinău că seismul l-a trezit din somn, cântărețul mărturisind într-un mesaj pe Instagram că a ieșit din hotel ca să alunge "teama" și "energia negativă".

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 09:41

Cutremurul din România, resimțit și în Chișinău. Marcel Pavel: "Ne-a zgâlțâit! Am ieșit din camere să ne ascundem teama" - Instagram

"Bună dimineața, dragilor! Am speranța că sunteți bine cu toții! Ne-a zgâlțâit puțin cutremurul aici la Chișinău, de fapt ne-a trezit din somn și am preferat să ieșim din hotel (preventiv) și să ne plimbăm prin parc! Eu, Monica Anghel și AMI cu zâmbetul pe buze....nu de-alta, dar să alungam energia negativă și să ne ascundem puțin teama! Dumnezeu să ne ocrotească!", a scris Marcel Pavel pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremurul de 5,4 pe Richter a fost surprins pe camerele de supraveghere

Cutremur de 5,4 în România

Pe acelaşi subiect

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs joi dimineaţa, la ora locală 6:50, în judeţul Buzău, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul s-a produs la adâncimea de 148,8 kilometri, în apropierea următoarelor oraşe: 73 km est de Braşov, 72 km nord-est de Ploieşti, 117 km vest de Brăila, 120 km vest de Galaţi şi 122 km nord de Bucureşti. 

După înregistrarea automată a cutremurului, INCDFP va face şi o revizuire manuală, care va arăta exact magnitudinea şi adâncimea la care s-a produs seismul din această dimineaţă. Cel mai mare seism din acest an s-a produs în data de 16 ianuarie 2022 şi a avut magnitudinea de 4,4, în timp ce anul trecut a fost înregistrat pe data de 26 mai un cutremur cu o magnitudine de 4,7 pe Richter.

Acesta este cel mai puternic seism din ultimii doi ani şi jumătate. În 31 ianuarie 2020 a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,2 pe Richter, în Vrancea, la adâncimea de 121 de kilometri. Un cutremur mai mare, cu magnitudinea 5,8 pe Richter, a avut loc în octombrie 2018, în judeţul Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cutremurul din România, resimțit și în Chișinău. Marcel Pavel: "Ne-a zgâlțâit! Am ieșit din camere să ne ascundem teama"