Antena Meniu Search
x

Dacian Cioloș, participant la protestul antiguvernamental din Capitală

Fostul premier Dacian Cioloş a participat la protestul din Bucureşti, el declarând că este în stradă pentru a se război pe legile justiţiei.

Fostul premier Dacian Cioloş a participat la protestul din Bucureşti, el declarând că este în stradă pentru a sze război pe legile justiţiei, fiindcă sunt câţiva lideri politici care au probleme cu justiţia şi care sunt gata să facă orice pentru a-şi apăra interesele personale, inclusiv de a pune în pericol credibilitatea şi stabilitatea României.

”Noi ne războim pe legile justiţiei, sunt câţiva lideri politici care au probleme cu justiţia şi văd că sunt gata să facă orice pentru a-şi apăra interesele personale, inclusiv de a pune în pericol credibilitatea şi stabilitatea României. De asta am ieşit”, a afirmat Cioloş.

El a spus că totuşi cei aflaţi la putere au răspuns în mai multe rânduri la presiunea străzii.

”Din păcate, s-a ajuns ca o majoritate politică largă, consistentă la ultimele alegeri, care spun că sunt reprezentativi din punct de vedere democratic, iată că nu deschid calea dialogului, nu iau decizicii în urma unor dezbateri, nu iau decizii cu argumentele pe masă, plimbă legile de la guvern la Parlament, fac modificări şi reajustări ca să testeze reacţia populaţiei şi să testeze rezistenţa oamenilor la această presiune”, a subliniat fostul premier.

De asemenea, Cioloş a arătat că, în pofifa creşterii economice a României, ratăm oportunitatea unei creşteri economice durabile.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Dacian Cioloș, participant la protestul antiguvernamental din Capitală