Antena Meniu Search
x

Damian Drăghici, concert emoționant pe balcon, în izolare: "Am cântat pentru vecinii mei" (Video)

Aflat în izolare, Damian Drăghici și-a încântat vecinii cu un concert la nai susținut chiar de pe balcon. Artistul a reușit să ajungă la inimele românilor, care l-au aplaudat minute în șir.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.03.2020, 07:28

Damian Drăghici, concert emoționant pe balcon, în izolare
Damian Drăghici, concert emoționant pe balcon, în izolare: Am cântat pentru vecinii mei - captura video YouTube

Aflat în izolare, Damian Drăghici și-a încântat vecinii cu un concert la nai susținut chiar de pe balcon. Artistul a reușit să ajungă la inimele românilor, care l-au aplaudat minute în șir.

Mâine, pe 31 martie, Damian Drăghici împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani. Urma să-și sărbătorească ziua pe scena Sălii Palatului, cu un concert deosebit. Doar că epidemia de coronavirus și restricțiile luate de autorități au făcut ca artistul, asemenea multor români, să se afle în aceste zile în izolare, în apartamentul său de bloc.

Ieri, pe modelul Italiei, producătorul și compozitorul român și-a încântat vecinii și le-a oferit un concert spectaculos de nai chiar de pe balcon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul reprezentației, artistul a fost aplaudat minute în șir.

Drăghici a lansat o provocare pentru colegii săi de breaslă, aceea de a-i bucura pe oamenii care sunt nevoiți să stea închiși în case: "Noi, artiștii, suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet", a scris Drăghici pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Damian Drăghici, concert emoționant pe balcon, în izolare: "Am cântat pentru vecinii mei" (Video)