Antena Meniu Search
x

Dan Barna, mesaj ferm după alegeri: "Cerem în mod oficial, formal şi explicit, demisia Guvernului Viorica Dăncilă "

Dan Barna, liderul USR, a cerut demisia guvernului Dăncilă, ”pentru mizeria pe care a făcut-o din nou cetăţenilor din diaspora”. Barna a mai spus că prezenţa mare la vot arată că românii au spus clar ce fel de Românie îşi doresc, iar iniţiativa ”Fără penali” va deveni literă în Constituţie.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 22:02

Liderul USR Dan Barna
Dan Barna: Cerem în mod oficial, formal şi explicit, demisia Guvernului Viorica Dăncilă - Mediafax Foto via Hepta

Dan Barna, liderul USR, a cerut demisia guvernului Dăncilă, ”pentru mizeria pe care a făcut-o din nou cetăţenilor din diaspora”. Barna a mai spus că prezenţa mare la vot arată că românii au spus clar ce fel de Românie îşi doresc, iar iniţiativa ”Fără penali” va deveni literă în Constituţie, primii paşi în acest sens fiind făcuţi.

Liderul USR s-a alăturat președintelui Klaus Iohannis și a cerut demisia guvernului PSD-ALDE.

Referendumul despre ce fel de Românie vrem să fim a trecut, a trecut cu peste 40% prezenţă, asta înseamnă că românii au răspuns. USR vă promite că "Fără penali" va ajunge literă în Constituţie pentru că astăzi, prin cele două întrebări la care românii au răspuns hotărât prin prezenţa lor, primii paşi au fost făcuţi. Referendumul acesta arată că, după trei ani de minciună, hoţie şi dispreţ, oamenii au spus «Până aici, mai departe nu trebuie să mergem»”, a declarat Dan Barna.

Aceasta a apreciat că ”este o victorie uriaşă a cetăţenilor României care s-au mobilizat spectaculos, mult peste aşteptări”, ceea ce arată că ”România are resurse să rămână o ţară europeană”.

Ceea ce s-a întâmplat în diaspora, arată o dată în plus că acest Guvern trebuie să plece. Cerem în mod oficial, formal şi explicit, demisia Guvernului Viorica Dăncilă pentru mizeria pe care a făcut-o din nou cetăţenilor din diaspora. După ce avea experienţa din 2014, acest lucru este de neacceptat”, a mai spus liderul USR.

Acesta a vorbit și despre necesitatea introducerii votului votului electronic şi votului prin corespondenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Dan Barna, mesaj ferm după alegeri: "Cerem în mod oficial, formal şi explicit, demisia Guvernului Viorica Dăncilă "