Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu a lansat volumul - "Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian"

Dan Voiculescu, Preşedintele fondator al Partidului Conservator, face dezvăluiri despre înfiinţarea, succesul şi destrămarea USL.

Vezi și

 Toate detaliile inedite şi culisele negocierilor politice apar în cel mai recent volum lansat astăzi, Uniunea Social Liberală - Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian.

Ideea înfiinţării USL i-a venit lui Dan Voiculescu în 2009. Totul se întâmpla în noaptea alegerilor prezidenţiale, când Traian Băsescu a ajuns pentru a doua oară preşedinte. De aici şi până la punerea pe picioare a celei mai mari coaliţii politice a fost un drum lung şi nu de puţine ori, tensionat.

Profesorul Dan Voiculescu a vorbit la prezentarea volumului Uniunea Social Liberală - Ideea care l-a îngenuncheat pe Traian Băsescu şi despre adevăratul motiv pentru care USL s-a rupt.

Dan Voiculescu redă în carte stenogramele discuţiilor pe care le-a avut cu Traian Băsescu în 2007. Atunci, i-a cerut demisia. Cartea, apărută la editura RAO, va ajunge în câteva zile în librării. Până atunci, volumul există în varianta multimedia, pe blogul autorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dan Voiculescu a lansat volumul - "Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian"