Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici donează sânge cu regularitate

Prezentatorul Observatorului de weekend s-a aflat astăzi la cea de-a cincea vizită la Centrul de transfuzii din Bucureşti şi doua din acest an.

 Prezentatorul Observatorului de weekend s-a aflat astăzi la cea de-a cincea vizită la Centrul de transfuzii din Bucureşti şi doua din acest an.

“Întâmplarea a făcut ca prima donare din 2014 să fie chiar în timpul campaniei Observator <Donează roşu pentru România>, o campanie de mobilizarea socială care urmăreşte să determine românii să doneze sânge într-un cuvânt: viaţă. Astfel, în Observator, timp de trei minute, în perioada 28 aprilie- 2 mai, cât a durat difuzarea ştirilor despre campanie, din imaginile difuzate a lipsit culoarea roşu. Doamnele asistente de la centru mi-au mărturisit că datorită campaniei realizate de Observator numărul celor care vin la centru pentru a dona sânge a crescut foarte mult, ceea ce demostrează încă o dată forţa campaniei noastre”, spune Daniel Osmanovici.

De altfel, vedeta a ales să fie donator frecvent, ceea ce înseamnă că trece pe la Centrul de transfuzii o dată la trei luni şi jumătate aşa cum este procedura şi de fiecare dată se supune unor examane medicale amănunţite: “8 minute, cam atât durează în medie o donare, iar cei 450 de mililitri de sânge înseamnă atât de mult pentru cei aflaţi în suferinţă. Grupa mea de sânge este una comună, A2 cu RH pozitiv, de aceea mă bucur că pot ajuta cât mai multe persoane”, încheie vedeta Antenei 1.

În fiecare weekend, Daniel Osmanovici alături de Geanina Ilieş, partenera lui de prezentare, prezintă telespectatorilor Antene 1 cele mai noi ştiri în cadrul Observatorului de la ora 6.00, 13.00 şi 16.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Daniel Osmanovici donează sânge cu regularitate