Antena Meniu Search
x

Dansatoare înjunghiată de propriul soţ, în faţa clienţilor! Tânăra de 25 de ani spune că bărbatul s-a înfuriat pentru că nu a vrut să se prostitueze

O dansatoare din Baia Mare zace acum pe un pat de spital, după ce a fost atacată de soţul ei.

Vezi și

O dansatoare din Baia Mare zace acum pe un pat de spital, după ce a fost atacată de soţul ei! Tânăra lucra într-un club de noapte şi a fost înjunghiată în faţa clienţilor. Femeia spune că soţul a recurs la acest gest, pentru că nu-i aducea destui bani acasă şi refuza să se prostitueze. Individul a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor.

M-a înjunghiat peste tot, în spate sunt înjunghiată, am tubul acela la plămâni, povesteşte tânăra.

Cel care a trimis-o pe un pat de spital este chiar soţul ei şi tatăl copilului ei. S-a dus peste ea în clubul de noapte unde lucrează şi a înjunghiat-o. 

Alina a fost atacată în faţa clienţilor îngroziţi, care până atunci, se bucurau de spectacol.

Femeia spune chiar că bărbatul a trăit mereu din banii ei. Ar fi încercat chiar să o împingă către lucruri grave.

ALINA, dansatoare: 

El m-a dus şi la prostituţie. Am reclamat şi la tribunal chestia asta.

Tânără de 25 de ani susţine că ar fi încercat şi să divorţeze, dar nu a dus acţiunea până la capăt. 

ALINA, dansatoare: 

Să-mi ajute Dumnezeu să mă duc acasă şi să-mi cresc fetiţa şi el aş vrea să fie pedepsit. Pentru că el m-a pus pe un pat de suferinţă.

Acum, procurorii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureş fac şi ei cercetări, pentru ca dansatoarea era angajată cu contract de muncă de două luni de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Dansatoare înjunghiată de propriul soţ, în faţa clienţilor! Tânăra de 25 de ani spune că bărbatul s-a înfuriat pentru că nu a vrut să se prostitueze