Antena Meniu Search
x

"Data viitoare, o iau tot pe banda de urgenţă". Unul dintre şoferii care au mers pe contrasens pe A2 nu e speriat de amenzi: "Am strâns vreo 800 de milioane, dar nu le plătesc"

Unul dintre cei 43 de şoferi care au mers pe contrasens pe Autostrada Soarelui nu pare deranjat nici de faptul că a pus în pericol viaţa celorlaţi şoferi, dar nici de amenda primită din partea poliţiei.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 08:46

"Data viitoare, o iau tot pe banda de urgenţă". Unul dintre şoferii care au mers pe contrasens pe A2 nu e speriat de amenzi: "Am strâns vreo 800 de milioane, dar nu le plătesc"

Şoferul a declarat cu seninătate că va face la fel şi data viitoare, dacă se va grăbi. Şi nu e deranjat de amenzi pentru că oricum nu le plăteşte, după cum chiar el declară. Într-un scurt clip postat pe contul de Facebook al Europol, şoferul spune că este dispus să facă muncă în folosul comunităţii dacă asta va fi într-un final decizia instanţei.

Din cei 43 de şoferi număraţi de Observator, Poliţia a identificat şi sancţionat până acum 12. Sunt însă martori care susţin că au fost cel puţin 100 de şoferi care au sfidat regulile de circulaţie. Şansele să fie identificaţi toţi sunt mici, pentru că nu se văd plăcuţele de înmatriculare. "Nu poate fi identificat. O maşină pe contrasens e acoperită de altă maşină tot pe contrasens". Iar tupeul la volan duce la tragedii. Anul trecut a fost al zecelea an consecutiv în care România a avut cele mai multe decese pe şosele din Europa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Data viitoare, o iau tot pe banda de urgenţă". Unul dintre şoferii care au mers pe contrasens pe A2 nu e speriat de amenzi: "Am strâns vreo 800 de milioane, dar nu le plătesc"