Antena Meniu Search
x

De ȘASE LUNI, o pagină de Facebook publică ÎN FIECARE ZI ACEEAȘI POZĂ

O pagină de Facebook publică, din 21 august 2014, în fiecare zi, aceeaşi fotografie a cântăreţului italian Toto Cutugno, aproximativ 50.000 de oameni fiind fanii acestui ciudat cont de pe reţeaua de socializare, intitulat "La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno"

O pagină de Facebook publică, din 21 august 2014, în fiecare zi, aceeaşi fotografie a cântăreţului italian Toto Cutugno, aproximativ 50.000 de oameni fiind fanii acestui ciudat cont de pe reţeaua de socializare, intitulat "La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno" .

Pagina de Facebook "La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno" ("Aceeaşi fotografie a lui Toto Cutugno în fiecare zi", n.r.), disponibilă la adresa https://www.facebook.com/totocutugno666 , nu este singura de acest fel de pe internet.

Actorul Dave Coulier este subiectul unei pagini de Facebook, a unui cont de Twitter şi a unui blog din reţeaua Tumblr, care publică doar o singură fotografie a vedetei. Dar, în cazul lui Toto Cutugno, internauţii par să aprecieze foarte mult pagina "La stessa foto di Toto Cutugno ogni giorno", anunță Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De ȘASE LUNI, o pagină de Facebook publică ÎN FIECARE ZI ACEEAȘI POZĂ