Antena Meniu Search
x

De ce a murit carbonizată micuţa Sofia. Anchetatorii au ajuns la o concluzie în cazul rulotei care a explodat pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa (Video)

Anchetatorii au ajuns la o concluzie în cazul incendiului care a mistuit rulota unor bucureşteni, pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa.

Ce a declanşat iadul, în urmă cu trei luni, pe Bulevardul Mamaia din Constanţa? Anchetatorii au ajuns la o concluzie în cazul incendiului care a mistuit rulota unor bucureşteni care veniseră pe litoral. În urma exploziei, şi-a găsit sfârşitul, arsă de vie, mezina familiei, Sofia, de doar 6 anişori.

Experţii au reuşit să afle cauza incendiului care a mistuit, în urmă cu aproape 3 luni, rulota unor bucureşteni cu doi copii care veniseră în vacanţă pe litoral.

Inițial s-au vehiculat mai multe variante cu privire la cauza incediului. S-a crezut că instalația de GPL a rulotei era defectă sau că un scurt circuit electric a cauzat dezastrul.

Expertiza făcută de un specialist în incendii și trimisă în urmă cu câteva zile anchetatorilor constănțeni vorbește însă de o clipă de neatenție a tatălui care a declanșat infernul în rulotă.

Tatăl încerca să răcească apa dintr-o oală care se afla pe foc. Din greșeală, în loc să adauge apă rece a turnat benzină dintr-o sticlă din plastic, scrie reporterntv.ro.

În momentul în care a făcut asta, spune expertul, stropi de benzină aprinsă i-au cuprins bărbatului hainele, dar și zona aragazului. Oala cu apă s-a transformat practic într-o torță.

Iar deznodământul a fost cumplit. 

Mezina familiei a ars de vie în vehiculul care s-a transformat într-o torţă, tatăl a reuşit să iasă cu hainele în flăcări, iar mama l-a salvat cu ultimele puteri pe băieţelul lor în vârstă de 9 ani.

Din păcate, câteva zile mai târziu, a murit şi tatăl copilei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » De ce a murit carbonizată micuţa Sofia. Anchetatorii au ajuns la o concluzie în cazul rulotei care a explodat pe Bulevardul Mamaia, din Constanţa (Video)