Antena Meniu Search
x

Video De la prietenie, la tentativă de crimă. Un elev de 14 ani din Galaţi şi-a înjunghiat amicul în timpul unei pauze. Îşi uitase de seara cuţitul în buzunar

Atac violent într-o şcoală din judeţul Galaţi. Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de un prieten cu un an mai mare, chiar în sala de curs. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Se pare că adolescenţii se certau când elevul de 14 ani a scos din buzunar briceagul şi şi-a atacat colegul în zona gâtului. 

de Adrian Obreja

la 02.11.2022, 14:22

Vezi și

Copilul de 13 ani se află în continuare internat în Spitalul de Urgenţă pentru copii din Galaţi. Rănile pe care le are nu îi pun în pericol viaţa, dar va mai rămâne sub supraveghere medicală până mâine când va fi externat. Are leziuni în zona abdomenului, în zona mâinii şi în zona gâtului, semn că s-a apărat de lama cuţitului.

Şi-a înjunghiat colegul în timpul pauzei

Totul s-a întâmplat în interiorul clasei, în timpul unei pauze, după ce cei doi au început să se certe, deşi sunt prieteni. Cât despre elevul care a atacat cu cuţitul se află acasă, împreună cu părinţii. Avea cuţitul în buzunar, uitat din seara precedentă, şi că a mers cu el la şcoală fără vreo intenţie să facă rău cuiva, doar că s-a întâmplat să se certe şi atunci a atacat. 

Conducerea şcolii a declarat că nu există paznic la şcoală şi că elevii nu au fost controlaţi niciodată, dar vor lua în calcul acest lucru. Conducerea Inspectoratului Şcolar a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au derulat lucrurile şi cum de a venit acel elev cu un cuţit la şcoală, iar poliţia a demarat cercetări, iniţial a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, astăzi a fost schimbat în tentativă de omor. Dosarul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » De la prietenie, la tentativă de crimă. Un elev de 14 ani din Galaţi şi-a înjunghiat amicul în timpul unei pauze. Îşi uitase de seara cuţitul în buzunar