Antena Meniu Search
x

DE NEIMAGINAT! Ana Maria avea TUMORĂ PE CREIER, dar medicii din Bârlad i-au spus cã e ALINTATĂ şi au trimis-o acasă. La scurt timp, fata A MURIT!

O tânără de doar 18 ani a sfârşit mult prea devreme din cauza indiferenţei medicilor bârlădeni, acuză presa din Vaslui. 

O tânără de doar 18 ani a sfârşit mult prea devreme din cauza indiferenţei medicilor bârlădeni, acuză presa din Vaslui

Ana Maria Ciobanu, absolventã a Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din Bârlad, s-a dus pe 4 iunie la spitalul din Bârlad, cu dureri îngrozitoare de cap şi stare acutã de vomã.

Medicii bârlãdeni au consultat-o superficial şi au ajuns la concluzia cã este o „alintãturã”, motiv pentru care au trimis-o acasã, doar cu reţeta prescrisă pentru tratarea stării de vomă.

Dupã 15 zile, fata a ajuns din nou la spital, dar în stare mult mai gravã, mai exact, în stop cardio-respirator. Abia atunci medicii au intrat în alertã şi au încercat sã o salveze.

GALERIE FOTO: DE NEIMAGINAT! Ana Maria avea TUMORĂ PE CREIER, dar medicii din Bârlad i-au spus cã e ALINTATĂ şi au trimis-o acasă. La scurt timp, fata A MURIT!

"Dacă pe 4 iunie ar fi fost trimisã la Computerul Tomograf, medicii ar fi vãzut cã Ana avea o tumorã la creier. Eventuala operativitate a medicilor bârlãdeni ar fi însemnat o cât de micã şansã la viatã pentru Ana Maria Ciobanu", scriu jurnaliştii de la Vremea Nouă.

Tot ei susţin că la Poliţia Bârlad a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, la sesizarea medicului de la CPU care era de gardã în noaptea de 29/30 iunie.

În plus, părinţii fetei vor depune şi ei o sesizare la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad.

Oamenii sunt disperati şi cred cã fata lor, dacã ar fi fost diagnosticatã corect de pe 4 iunie, poate ar fi avut şansã de salvare. Ar fi putut fi trimisă, spun ei, la Iaşi, la Clinica de Neurochirurgie.

„Nu au trimis-o la Computerul Tomograf, spunându-i cã nu are nimic, se alintã cã e bãiatul lângã ea! Sãraca fata mea! Nu i-au fãcut decât niste controale superficiale, s-au uitat în ochii ei, au controlat-o extern si i-au pus o perfuzie si o pastilã sub limbã! Atât! I-a spus o asistentã sau o doctoritã cã este o alintãturã, cã nu are nimic si cã poate merge linistitã acasã, fãrã sã se mai alinte cu bãiatul lângã ea! I-au dat doar o retetã cu niste medicamente care nu i-au fãcut bine deloc. Abia la autopsie i-au gãsit o tumoare la creier! Cum adicã? De ce n-au vãzut ei semnele clare – stãrile de vomã si durerile de cap, cã era ceva în neregulã la cãpusorul ei? De ce nu au trimis-o la CT? Poate avea sanse! Cine stie? Cine îmi aduce acum fata înapoi? Cine rãspunde pentru cã nu au tratat-o asa cum trebuie? Era un copil, fãrã bani, nu le-a bãgat nimic în buzunare si au tratat-o cu atâta superficialitate încât îmi vine sã-i blestem pe toti! Ei au oare copii?”, mărturiseşte mama fetei, potrivit Vremea Nouă.

„Cauza decesului a fost o tumoare cerebralã. Una care, din punctul meu de vedere, era inoperabilã, fiind la baza creierului si nu se putea scoate chirurgical. Fata nu avea oricum sanse sã supravietuiascã cu asemenea tumoare”, a declarat medicul legist Sergiu Sãvinescu.

Alina Tonica, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, a spus că o soluţie în acest caz se va da abia dupã sosirea rezultatelor medico-legale.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

MĂCEL, noaptea trecută, într-o închisoare de maximă securitate! Zeci de deţinuţi au fost ÎNJUNGHIAŢI, TORTURAŢI până la moarte sau DECAPITAŢI​

Se schimbă legea RCA! Ce se va întâmpla cu plăcuţele de înmatriculare din 12 iulie​

O tânără de 28 de ani şi-a BĂTUT CRUNT mama, a legat-o, apoi şi-a UCIS bunica! A înjunghiat-o cu furculiţa până a murit. Şi asta nu e tot ... (VIDEO)​

78 de MORŢI şi zeci de RĂNIŢI, într-un GROAZNIC ACCIDENT de camion! IMAGINI DRAMATICE

PRIMA DECLARAŢIE dată de Cristi Boureanu după ce a fost ARESTAT! "Poliţistul mi-a spus că o să vadă toată ţara cât de prost sunt şi mi-a arătat un deget care ... "

Se va întâmpla din septembrie! MARELE ANUNŢ făcut de Victor Ponta

O nouă PISTĂ în cazul morţii Andradei, studenta la Medicină care s-a aruncat de la etaj, în Oradea! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea TRAGEDIEI

BNR a pus în circulaţie o nouă MONEDĂ! Ce valoare are şi cum arată​

IMPACT DEVASTATOR! O tânără de 33 de ani este ZDROBITĂ de o maşină, în timp ce traversează neregulamentar! Totul a fost filmat (VIDEO ŞOCANT)​

Un nou caz de VIOLENŢĂ EXTREMĂ între eleve! O gaşcă de fete i-au cărat PUMNI şi PICIOARE unei adolescente, apoi i-au cerut taxă de protecţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » DE NEIMAGINAT! Ana Maria avea TUMORĂ PE CREIER, dar medicii din Bârlad i-au spus cã e ALINTATĂ şi au trimis-o acasă. La scurt timp, fata A MURIT!