Antena Meniu Search
x

Video Oraşul Faptelor Bune îşi deschide porţile într-o ediţie specială, organizată în săptămâna de dinaintea Paştelui. 7 DJ-i de la Radio ZU se închid în Oraşul Faptelor Bune ca să deschidă inimi

De Paşte, nu Iepuraşul, ci oamenii învie oraşul.Din 24 aprilie, DJ-ii Radio ZU trăiesc Săptămâna Mare în Oraşul Faptelor bune. Urmăreşte 7 zile din 7 oraşul de deasupra oraşului. De la etajul 18 al Intercontinental faptele bune sunt drumul nostru către Înviere.

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 15:13

Vezi și
  • Oraşul Faptelor Bune, prima ediţie de Paşte
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pentru fapte bune, este timpul mereu! Pentru prima dată în istorie, Oraşul Faptelor Bune îşi deschide porţile într-o ediţie specială, organizată în săptămâna de dinaintea Paştelui. 7 DJ-i de la Radio ZU se închid în Oraşul Faptelor Bune ca să deschidă inimi, de mâine şi până pe 30 aprilie. Şi asta pentru că nu doar de Crăciun e loc pentru minuni. 

Mihai Morar: Practic, sunt pregătit să mă despart de familie încă o săptămână pentru Oraşul Faptelor Bune. În anii trecuţi, multă lume ne-a cerut să facem şi înainte de Paşte campania aceasta, nu doar înainte de Crăciun. Nu am îndrăznit până acum. Nu am îndrăznit să le spunem acasă că plecăm o săptămână şi înainte de Paşte. E o nevoie foarte mare. Cred că perioada asta e o periodă pe care o putem trece prin astfel de exemple, de a fi împreună. Şi vrem să le arătăm că nu doar de Crăciun sau în decembrie putem fi buni. Putem fi buni şi într-o săptămână luminată cum e săptămâna dinaintea Paştelui. Putem să fim buni oricând, în fiecare zi. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Oraşul Faptelor Bune îşi deschide porţile într-o ediţie specială, organizată în săptămâna de dinaintea Paştelui. 7 DJ-i de la Radio ZU se închid în Oraşul Faptelor Bune ca să deschidă inimi