Antena Meniu Search
x

Video Dealer din Prahova, prins în timp ce încerca să vândă 3 kilograme de droguri. Tânărul de 28 de ani avea o întreagă afacere cu un membru al familiei

Un nou incident arată încă o dată ce dimensiuni are fenomenul consumului şi traficului de droguri în ţara noastră. Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă nu mai puţin de trei kilograme de stupefiante. La percheziţii poliţiştii au găsit în casa traficantului încă un kilogram de droguri dar şi o plantaţie de cannabis. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 13:54

Vezi și

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Oamenii legi i-au percheziționat și domiciliul individului unde au găsit și ridicat trei plante de canabis și un alt kilogram de droguri de același tip.

În afacerea ilegală era implicată și o rudă a tânărului

Alături de el, un alt bărbat, rudă și partener în afacerea ilegală, a primit control judiciar. Cei doi indivizi de 28 și 56 de ani sunt cercetați acum pentru deținere și trafic de droguri de risc. 

„În fapt, în cursul anului 2023, două persoane, de 28, respectiv 56 de ani, ar fi cultivat plante de cannabis, după recoltare drogurile fiind comercializate către diverşi consumatori din judeţ. În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, una dintre persoanele bănuite a fost depistată în timp de deţinea aproximativ 3 kilograme de cannabis, destinate comercializării. Ulterior, în urma punerii în executare a mandatului de percheziţie domiciliară, au fost descoperite şi ridicate aproximativ un kilogram de cannabis, precum şi 3 plante de cannabis cu dimensiuni între 140 şi 240 de centimetri”, informează Poliţia Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dealer din Prahova, prins în timp ce încerca să vândă 3 kilograme de droguri. Tânărul de 28 de ani avea o întreagă afacere cu un membru al familiei