Antena Meniu Search
x

Video Decizie fatală a unui tânăr de 17 ani, în Mamaia. A ieșit cu placa în larg, deși nu știa să înoate

Un tânăr de 17 ani s-a înecat, ieri, în Mamaia, după ce a căzut de pe placa de stand-up paddle cu care ieşise în larg. Adolescentul nu ştia să înoate şi nici nu avea vestă de salvare. A fost scos din apă după 30 de minute. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 09:06

Vezi și

Alarma s-a după ora 16. Un tânăr a sunat la 112 şi a anunţat că prietenul său a intrat în mare, în dreptul staţiunii Mamaia, şi nu a mai ieşit. Imediat, la faţa locului au fost trimise o ambarcațiune de căutare, scafandri, dar şi un elicoper SMURD.

Florin Ifrose, salvamar: Am alertat colegiii prin staţie, am venit aici cu bărcile pentru căutarea băiatului. L-am căutat cred că vreo 30 de minute.

Martorii spun că adolescentul intrase în apă alături de mai mulţi prieteni cu plăcile de stand-up paddle. Nu purta însă niciunul dintre ei vesta de salvare. Băiatul de 17 ani s-a dezechilibrat şi a căzut în mare. Nu ştia să înoate.

După ce tânărul a fost scos din apă, medicii SMURD au început manevrele de resuscitare. Aproape o ora s-au chinuit sa repornească inima tanarului, insa eforturile s-au dovedit a fi zadarnice. Cazul este cercetat acum de polițiștii constănţeni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Decizie fatală a unui tânăr de 17 ani, în Mamaia. A ieșit cu placa în larg, deși nu știa să înoate