Antena Meniu Search
x

Declarații șoc! Ce făcea șeful de operaţiuni de la ROMATSA, în timpul tragediei din Apuseni

Bogdan Donciu, omul care ar fi trebuit să coordoneze localizarea avionului prăbuşit în Apuseni, era în examen când a fost anunţat de aterizarea forţată. 50 de studenţi au fost martori. Deşi a fost informat despre tragedie, acesta nu a părăsit sala de exament timp de mai multe ore.

Vezi și

"La zece minute după ora 16, când a început examenul, a fost sunat pentru prima dată. Vreau să vă spun că din 5 în cinci minute, dacă nu mai des, îl suna cineva şi ieşea din examen", a afirmat un masterant la cursurile Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, unde este profesor Bogdan Donciu.

"Cu o aroganţă maximă, făcea comentarii despre acele sisteme pe care trebuia să le folosească instituţia domniei sale ca să localizeze epava aeronavei", a spus un alt masterand.

Ecaterina Andronescu, preşedintele Universităţii Politehnice din Bucureşti a afirmat, pentru Antena 3, că profesorul ar fi trebuit să amâne examenul.

Informaţia a fost preluată de pe pagina de facebook a realizatorului "Punctul de întâlnire", Radu Tudor.

"A stat trei ore să vorbească despre tot soiul de avioane pe care le are el în cap, ca şef al Romatsa, pe ăla de la pământ nu îl avea în cap. Cred că, din acest punct de vedere, trebuie să începem discuţia în legătură cu răspunderea penală", a spus Radu Tudor la Antena 3.

sursa: Antena 3/ foto: romatsa.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Declarații șoc! Ce făcea șeful de operaţiuni de la ROMATSA, în timpul tragediei din Apuseni