Antena Meniu Search
x

Deep Purple, doua concerte pe Cluj Arena

Muzica rock de calitate se va auzi in acest weekend, la Cluj-Napoca. Legendara formatie britanica Deep Purple va oferi doua concerte, pe Cluj Arena. Membrii trupei au cateva cereri. De pe lista sa nu lipseasca berea germana de calitate si meniul vegetarian

Vezi și

Membrii trupei vor fi cazati intr-un hotel de cinci stele din Cluj-Napoca, iar cererile lor nu sunt deloc exagerate. Organizatorii spun ca britanicii au cerut ca in timpul concertului sa li se asigure apa minerala, dar si bere germana de calitate.

Pe parcursul sederii in Romania, membrii Deep Purple vor manca doar dintr-un meniu vegetarian. Trupa este recunoscuta pentru stilul heavy metal din anii '70. Vineri seara fanii, vor putea fredona alaturi de preferatii lor hituri ca "Smoke on the Water" si "Child in Time".

Alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt considerati pionierii heavy metal si hard rock. Trupa a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume. Concertul va avea loc vineri seara, pe scena de la Cluj Arena. Deep Purple a mai sustinut doua concerte la Bucuresti, in 1998 si 2007.

Tot vineri seara, pe scena va mai urca o alta trupa britanica UB 40.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Deep Purple, doua concerte pe Cluj Arena