Antena Meniu Search
x

Denisa, o copilă de doar 12 ani, a dispărut fără urmă în Cluj. Familia și poliția o caută pe fetiță de ieri seară

O fetiță de 12 ani, dispărută de luni seară din satul Sâmboleni, comuna Cămărașu, judeţul Cluj este căutată de familie și polițiști. Copila a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.04.2021, 11:41

Denisa, o copilă de doar 12 ani, a dispărut fără urmă în Cluj. Familia și poliția o caută pe fetiță de ieri seară - IPJ Cluj

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, Denisa Corina Ferenţi, în vârstă de 12 ani, din comuna clujeană Cămărașu, sat Sâmboleni, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente Denisa Corina Ferenţi

SEMNALMENTE:  

  • Înălţime 1.30 m
  • Greutate 40 kg
  • Constituţia fizică atletică
  • Față lunguiață, ochii negri, ten măsliniu, părul negru și lung.
Pe acelaşi subiect

Potrivit anunțului public făcut de polițiștii de la IPJ Cluj, la momentul plecării, fata purta pantaloni lungi de culoare verde, tricou de culoare roz și  pantofi sport de culoare roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor primite de la reporterul Observator în Cluj Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Denisa, o copilă de doar 12 ani, a dispărut fără urmă în Cluj. Familia și poliția o caută pe fetiță de ieri seară