Antena Meniu Search
x

Video Depăşire criminală pe un drum din Sibiu. Șoferul unui BMW, la un pas să provoace o tragedie

Imagini de groază au fost surprinse la Sibiu, pe o șosea aglomerată. Șoferul unui BMW depăşeşte un camion, pe linie dreaptă, fără să țină cont că din sens opus vin alte mașini. Totul a fost filmat iar imaginile au ajuns la Poliție.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.03.2021, 18:38

Șoferul care a filmat incidentul cu camera sa de bord este chiar cel care a și evitat producerea unei tragedii. Acesta a avut prezența de spirit să tragă ușor de volan spre dreapta și să facă loc BMW-ului să treacă, deși manevra era extrem de riscantă, având în vedere carosabilul umed și șanțul adânc de la marginea drumului.

Imaginile din trafic au fost filmate pe 6 martie 2021, între localitățile Orlat - Cristian din județul Sibiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii îl caută pe șoferul care a făcut depășirea

La vederea imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu s-au autosesizat și au anunțat că ”efectuează verificări pentru identificarea în cel mai scurt timp a conducătorilor auto suprinși în imagini, inclusiv a conducătorului auto care in mod flagrant încalcă normele rutiere și creează astfel o situație de risc la adresa tuturor participanților la trafic”.

”In funcție de rezultatul verificărilor vor fi dispuse masuri in consecință”, se mai arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Depăşire criminală pe un drum din Sibiu. Șoferul unui BMW, la un pas să provoace o tragedie