Antena Meniu Search
x

Doi deputaţi de Vaslui amendaţi cu 7.000 de lei, după un scandal cu poliţiştii într-o şaormerie (Video)

Ei fac legea, dar legea nu e pentru ei. Doi deputați s-au certat cu poliția într-o șaormerie celebră din București. Au venit la 3 noaptea, au refuzat să-și pună măștile, iar când angajații au chemat poliția au pornit scandalul. Cu jigniri și țipete. În final au plătit cea mai scumpă șaorma din viața lor; aproape 7 mii de lei cu tot cu amenda luată.

de Redactia Observator

la 07.07.2020, 20:12

Vezi și
  • Incidentul, produs la o șaormerie celebră din centrul Capitalei.
  • Deputații au fost amendați drastic pentru scandalul creat.

Centrul Vechi al Capitalei, târziu în noapte. Deputatul PSD de Vaslui, Adrian Solomon, trece pragul unei șaormerii. Are și mască de protecție ținută bine în mână. În zadar încearcă angajații fast-food-ului și agenții de pază să-i explice că masca e obligatorie. Parlamentarul le răspunde cu jigniri. Peste noapte, însă, deputatul PSD pare să fi uitat ce s-a întâmplat. 

Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui: Eu mască aveam. Probabil că un exces de zel din partea unor bodyguarzi de la magazin a făcut ca poliția să fie chemată. 

Culmea este că n-a fost singurul parlamentar cu poftă de șaorma în miez de noapte. Camerele de supraveghere ni-l prezintă pe Ioan Stativă. Tot deputat de Vaslui și tot fără mască de protecție. Intră în restaurant, își prinde prietenul de umăr și încearcă să-l calmeze. Fără succes. 

Cei doi deputați nu au sosit împreună la restaurant. Adrian Solomon a ajuns primul, iar Ioan Stativă a venit chiar înainte de apariția agenților. Surse din poliție spun că cei doi fuseseră la o petrecere împreună, unde au consumat alcool.

La vederea uniformei, cei doi parlamentari PSD și-au pierdut cu adevărat cumpătul. Le-au dat celebra replică: ştii cine sunt eu? Şi le-au spus agenților că ar trebui să fie foarte atenți pentru că au în față doi deputați de Vaslui. 

Ciprian Romanescu, Poliția Capitalei: Au devenit recalcitranți la venirea polițiștilor și le-au adresat injurii. Din această cauză, au fost sancționați cu două amenzi în valoare de 2.600 de lei pentru proferarea injuriilor și pentru că au provocat un scandal în public. 

Un scandal inventat, spun deputații PSD. 

Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui: Eu nu înjur polițiștii pentru că știu ce înseamnă lucrurile ăstea. Mai întâi să dovedească. Toți aveau mască, mai puțin polițiștii. Nu cred că a vorbit nimeni urât.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată însă că situația este total opusă. Parlamentarii sunt singurii fără mască, motiv pentru care au mai primit câte o amendă de 2.000 de lei după ce și polițiștii au văzut filmările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi deputaţi de Vaslui amendaţi cu 7.000 de lei, după un scandal cu poliţiştii într-o şaormerie (Video)