Antena Meniu Search
x

Descoperire ÎNFIORĂTOARE în Prahova! S-a dus să caute ciuperci în pădure, dar a avut parte de şocul vieţii lui

Un bărbat care s-a dus să caute ciuperci în pădurea de lângă Plopeni a tras o sperietură soră cu moartea, după ce a văzut un schelet care atârna de un copac.

Un bărbat care s-a dus să caute ciuperci în pădurea din apropierea orașului Plopeni, Prahova, a tras o sperietură soră cu moartea, după ce a văzut un schelet uman atârnat de creanga unui copac. 

Bărbatul a apelat numărul unic de urgență 112 și la scurt timp la fața locului au ajuns criminaliștii și un echipaj de poliție. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de oamenii legii, scheletul a fost găsit într-o zonă greu accesibilă, cu teren accidentat și care pe timp de vară este acoperită de vegetație.

După ce frunzele copacilor au picat, iar lăstărișul s-a uscat scheletul a devenit vizibil. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, însă oamenii legii nu se pot pronunța dacă este vorba de un bărbat sau o femeie. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar scheletul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Descoperire ÎNFIORĂTOARE în Prahova! S-a dus să caute ciuperci în pădure, dar a avut parte de şocul vieţii lui