Antena Meniu Search
x

Video Descoperire macabră în Iași. Un bărbat de 49 de ani s-a spânzurat în beciul din curtea casei. Soția îl căuta disperată de două zile

Descoperire macabră în Iași. Un bărbat de 49 de ani ș-a spânzurat într-un beciul casei sale. Nimeni n-a știut nimic de el timp de două zile. Soția lui și rudele l-au căutat cu disperare, însă nu a fost găsit până când a fost anunțată poliția. Acum, oamenii legii au deschis un dosar penal și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 09:35

Descoperire macabră în Iași. Un bărbat de 49 de ani s-a spânzurat în beciul casei. Soția îl căutat disperată de două zile
Descoperire macabră în Iași. Un bărbat de 49 de ani s-a spânzurat în beciul casei. Soția îl căutat disperată de două zile - Shutterstock (poză ilustrativă)

Bărbat din comuna ieșeană Voinești a ales să-și pună capăt zilelor. Potrivit primelor informații, nimeni nu înțelege ce motiv ar fi avut bărbatul să recurgă la gestul extrem. Descoperirea șocantă a fost făcută după ce soția bărbatului a cerut ajutorul polițiștilor.

S-a sinucis în beci

Femeia a sunat disperată la poliție și le-a spus agenților că nu știe nimic de soțul ei de două zile. Un echipaj de poliție a ajuns la locuința bărbatului, iar după câteva verificări a realizat că acesta s-ar putea afla în beciul locuinței sale. Bărbatul ar fi încuiat ușa la beci, înainte de a se sinucide, potrivit BZI.ro.

„La data de 04 decembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că soțul ei lipsește de două zile, neștiind unde este. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul de 49 de ani, din comuna Voinești, într-o anexă a locuinței, care era încuiată, acesta fiind decedat. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în Iași. Un bărbat de 49 de ani s-a spânzurat în beciul din curtea casei. Soția îl căuta disperată de două zile