Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire neaşteptată făcută de poliţiştii de frontieră din Halmeu: Un pakistanez de 25 de ani, ascuns pe şasiul unei remorci

Descoperire neaşteptată făcută de poliţiştii de frontieră din din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu- I.T.P.F. Sighetu Marmației.

de Monica Palade

la 17.01.2021 , 10:49

Descoperire neaşteptată făcută de poliţiştii de frontieră din Halmeu: Un pakistanez de 25 de ani, ascuns pe şasiul unei remorci - Politia de frontiera
  • Surpriza de pe şasiul remorcii
  • Dus la spital din cauza epuizării

Pe şasiul unei remorci aceştia au găsit un pakistanez, în vârstă de 25 de ani. Ansamblul rutier era condus de un ucrainean, în vârstă de 36 de ani.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, 463 de cutii cu haine pe ruta Serbia-Ucraina. Însă, după cercetări, poliţiştii au dat peste tânăr.

Dus la spital din cauza epuizării

Articolul continuă după reclamă

Cum bărbatul din Pakistan nu se simţea bine şi era epuizat, oamenii legii au solicitat o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, pentru îngrijiri medicale.

În acest moment, starea sa de sănătate este stabilă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru cetățeanul pakistanez urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Descoperire neaşteptată făcută de poliţiştii de frontieră din Halmeu: Un pakistanez de 25 de ani, ascuns pe şasiul unei remorci