Antena Meniu Search
x

Foto Descoperire neașteptată la vama Giurgiu. 28 de cetăţeni sirieni, găsiți ascunşi într-un camion care transporta varză

Descoperire neașteptată a polițiștilor de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu! Autoritățile au găsit ascunși într-un autocamion încărcat cu varză, condus de un cetăţean turc, 28 de cetăţeni sirieni care încercau să intre ilegal în ţară, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 17.06.2023, 13:03

Descoperire neașteptată la vama Giurgiu. 28 de cetăţeni sirieni, găsiți ascunşi într-un camion care transporta varză
Descoperire neașteptată la vama Giurgiu. 28 de cetăţeni sirieni, găsiți ascunşi într-un camion care transporta varză - Poliția de Frontieră

La data de 16 iunie, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, la volanul unui un autocamion încărcat cu varză.

Oamenii erau ascunși printre sacii plini cu varză

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în semiremorca autocamionului au fost depistati ascunşi douăzeci şi şase de bărbaţi şi două femei, cetăţeni străini”, arată comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor şi al bagajelor acestora nu au fost găsite documente care să le ateste identitatea, acestea declarând că sunt cetăţeni sirieni.

În baza protocolului încheiat între autorităţile de frontieră dintre cele două state, persoanele depistate ascunse, şoferul turc şi ansamblul rutier au fost preluaţi de către  Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor, mai indică sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Descoperire neașteptată la vama Giurgiu. 28 de cetăţeni sirieni, găsiți ascunşi într-un camion care transporta varză