Antena Meniu Search
x

Descoperire șocantă, în Argeș. Un antebraț uman cu urme de mușcături, găsit de un localnic în apropierea râului Dâmboviţa

Descoperire șocantă făcută într-o zănă de munte din Dragoslavele, judeţul Argeş. Un localnic a găsit o mână umană, în apropierea râului Dâmboviţa. Brațul avea mai multe urme de mușcături de animale, iar polițiștii încearcă acum să găsească și restul cadavrului și nu exclud și varianta unei crime.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 13:04

Descoperire șocantă, în Argeș. Un antebraț uman cu urme de mușcături, găsit de un localnic în apropierea râului Dâmboviţa
Descoperire șocantă, în Argeș. Un antebraț uman cu urme de mușcături, găsit de un localnic în apropierea râului Dâmboviţa - Profimedia ( poza ilustrativa)

”La data de  08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

Nu este exclusă nici ipoteza unei crime

Este vorba de antrebrațul unui adult, cel mai probabil, al unui bărbat. Sunt urme de mușcătură ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că este vorba despre victima animalelor sălbatice. Nu este exclusă nici ipoteza unei crime. La cercetare participă polițiști ajutați de unități canine și a fost solicitat și sprijinul câinilor Serviciului Salvamont Argeș. Criminaliștii vor stabili, alături de medicii legiști dacă este vorba despre o persoană care a decedat din alte cauze și apoi cadavrul a fost atacat de animale sau de un om care a fost răpus de un animal sălbatic.

Sursa citată a precizat că  se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

”A fost întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Descoperire șocantă, în Argeș. Un antebraț uman cu urme de mușcături, găsit de un localnic în apropierea râului Dâmboviţa