Antena Meniu Search
x

Alertă la Oradea. Poliţiştii îl caută în continuare pe ucigaşul tânărului de 27 ani, găsit cu capul spart şi dezbrăcat

Vezi și

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit mort, în plină stradă, fără haine pe el şi cu capul spart. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime şi au audiat deja câţiva suspecţi. Poliţiştii au adus un câine de urmă pentru a depista traseul agresorului şi încearcă acum să găsească şi arma crimei.

Scene de groază pe strada Grigore Ureche din Oradea. Totul după ce un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit fără suflare, la colţul unui bloc. Un locatar a văzut de la fereastră ceva suspect sub un copac ceva care părea a fi un cadavru. 

Zona a fost împânzită imediat de criminalişti, ar curioşiiau fost ţinuţi la distanţă. 

Anchetatorii au descoperit că tânărul prezenta multiple urme de violenţă la nivelul capului. Un câine de urmă i-a ajutat la verificarea perimetrului.   

Din cercetarile preliminare, rezulta ca moartea a survenit in conditii violente prin aplicarea unor multiple lovituri cu un corp dur in zona capului, fiind demarata o ancheta penala sub aspectul comiterii infractiunii de omor,  a declarat Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Oamenii din zonă s-au speriat teribil la aflarea veştii. Le este teamă acum pentru siguranţa lor. 

Medicii legiştii au preluat trupul fără viaţă bărbatului. Necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului. Deocamdată, arma crimei nu a fost descoperită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă la Oradea. Poliţiştii îl caută în continuare pe ucigaşul tânărului de 27 ani, găsit cu capul spart şi dezbrăcat