Antena Meniu Search
x

Poliţistul baricadat în casă, imobilizat după nouă ore. Adevărată desfăşurare de forţe pentru că bărbatul avea permis de port armă

Desfăşurare de forţe în Bucureşti. Un fost poliţist şi actual politician şi-a ameninţat o vecină cu moartea, după ce femeia l-ar fi rugat să nu mai facă zgomot noaptea.  

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 13:52

Vezi și

Femeia a sunat la poliţie, iar bărbatul i-a ameninţat chiar şi pe oamenii legii, după care s-a baricadat în casă. Pericolul era cu atât mai mare cu cât forţele de ordine iau în calcul varianta ca fostul poliţist să fie înarmat. După nouă ore, bărbatul a fost imobilizat şi ar urma să fie scos din casă şi băgat în dubă. El are un permis de port armă.

Ce spun poliţiştii

În această dimineaţă, în jurul orei 5.55, secţia 18 poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi distrus geamul de la locuinţa unei femei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă şi au efectuat cercetarea la faţa locului. Ulterior, secţia 18 de poliţie a fost sesizată din nou cu privire că femeia ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă de către bărbatul în cauză. Poliţiştii au revenit la adresă şi au constatat că bărbatul s-a închis în locuinţă şi ar fi refuzat orice comunicare cu poliţiştii. La faţa locului, s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului pentru acţiuni speciale şi o echipă de negociatori din cadrul Poliţiei Capitalei. Din cercetări a reieşit că femeia a mai fost ameninţată cu acte de violenţă şi în alte situaţii. Bărbatul a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil de către Serviciul pentru acţiuni speciale. În urma intervenţiei, nimeni nu a suferit vătămări. În acest moment, în interiorul imobilului se efectuează o percheziţie domiciliară, iar cercetările vor continua.

Pe acelaşi subiect

O noapte de coşmar

Incidentul a avut loc pe Şosea Viilor, în sectorul 5 al Capitalei. La faţa locului au venit negociatori, care au încearcat să îl convingă să le deschidă. A fost solicitat chiar şi un lunetist.

Scandalul a început la miezul nopţii, când bărbatul făcea zgomot în casă. Femeia l-a rugat să se potolească, însă acesta a trecut la ameninţări, iar la ora 3.30 a coborât din casă, a spart geamul casei femeii şi a ameninţat-o cu moartea. Când pensionara a reuşit să scape a sunat la 112. Bărbatul s-a baricadat în casă şi de atunci refuză să deschidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Poliţistul baricadat în casă, imobilizat după nouă ore. Adevărată desfăşurare de forţe pentru că bărbatul avea permis de port armă