Antena Meniu Search
x

Detalii groaznice despre a doua femeie care băgat spaima în oameni la metrou. Alte 3 persoane au fost agresate! (Video)

Detalii groaznice au fost date publicităţii despre a doua femeie care băgat spaima în oameni la metrou. Se pare că alte 3 persoane au fost agresate, tot de ea.

Detalii groaznice despre a doua femeie care băgat spaima în oameni la metrou. Alte 3 persoane au fost agresate!

Detalii groaznice au fost date publicităţii despre a doua femeie care băgat spaima în oameni la metrou. Se pare că alte 3 persoane au fost agresate, tot de ea.

Ca urmare a mediatizarii cazului de ameninţare de la staţia de metrou Unirii 2, sesizat astăzi, alte trei persoane au transmis sesizări. Potrivit poliţiştilor, din audieri şi investigaţii s-a conturat ipoteza că, şi în aceste cazuri, persoana care ar fi avut un limbaj ameninţător este aceeaşi cu cea identificată astăzi şi care în prezent se afla în investigaţii la o unitate spitalicescă.

Sesizarile formulate, ulterior mediatizarii cazului, au fost depuse de catre 2 femei si un tanar, care au interactionat cu persoana in cauza. In fiecare caz a fost vorba strict de cuvinte amenintoare, nefiind inregistrat vreun contact fizic intre persoanele care au formulat sesizarile si femeia in cauza.

Pe acelaşi subiect

Poliția a intervenit, în această dimineață, în jurul orei 10:00., după ce o femeie a fost amenințată cu moartea la stația Unirii 2. Încercând să se retragă din discuţia care risca să degenereze, agresoarea a ţipat: "Nu scapi de mine!", devenind violentă.

Reamintim că suspecta care a ameninţat o femeie cu moartea în staţia Unirii 2 a fost reţinută de poliţişti în zona staţiei de metrou Pipera, în jurul orei 13.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Detalii groaznice despre a doua femeie care băgat spaima în oameni la metrou. Alte 3 persoane au fost agresate! (Video)