Antena Meniu Search
x

Video Detalii înfiorătoare în cazul bărbatului din Alba care a violat şase copile, inclusiv pe fiica sa. Una dintre ele a fost abuzată de 31 de ori

Ies la iveală detalii înfiorătoare în cazul bărbatului din Cugir trimis în judecată pentru că a violat mai mulţi copii printre care şi propria fiică. Individul ar fi profitat ani de zile de victimele sale minore. După ce au pus cap la cap mărturiile, procurorii au aflat că bărbatul de 41 de ani, care era inginer, a avut şi un complice.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.09.2023, 14:19

Vezi și

Bărbatul a început să abuzeze sexual minorele încă din anul 2016, fără să ţină cont de vârsta fragedă a acestora, între 6 şi 9 ani. Fetele erau prietene cu fiica bărbatului şi mergeau în casa acestuia pentru a se juca. Erau convinse să nu spună nimănui nimic despre ce se întâmplă acolo, iar de frică fetele au păstrat tăcerea.

Una dintre ele a fost abuzată de 31 de ori

În cele din urmă una dintre ele, la câţiva ani distanţă de primul abuz, i-a povestit mamei ce se întâmpla în casa inginerului respectiv, iar aceasta a anunţat poliţia. Aşa au aflat anchetatorii că în total sunt şase fetiţe abuzate, printre care şi fiica bărbatului. Pe una dintre minore a abuzat-o de nu mai puţin de 31 de ori.

Anchetatorii spun că într-unul dintre cazuri, la unul dintre abuzuri, a participat şi soţia bărbatului, alături de care au întreţinut relaţii sexuale de faţă cu fiica lor minoră. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar femeia este cercetată în stare de libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Detalii înfiorătoare în cazul bărbatului din Alba care a violat şase copile, inclusiv pe fiica sa. Una dintre ele a fost abuzată de 31 de ori