Antena Meniu Search
x

Video Detalii şocante în cazul crimei de la Timișoara. Angajați ai unei firme de pază, acuzați că ar fi ucis pe stradă de un om fără adăpost

Detalii șocante au apărut la aproape o lună de la crima petrecută în zona Gării de Nord de la Timişoara. Atunci, un tânăr de 26 de ani, fără adăpost, a fost înjunghiat pe stradă și a murit în ambulanța chemată de un trecător care l-a văzut zăcând într-o baltă de sânge. Polițiștii au arestat miercuri seară trei suspecți.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.03.2021, 12:40

Vezi și

Inițial, polițiștii au crezut că este vorba de o reglare de conturi între persoanele fără adăpost. Însă ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul a fost ucis de angajații unei firme de pază care are în grijă un supermarket din oraș.

Potrivit anchetatorilor, crima din 5 februarie a avut loc după ce victima ar fi fost prinsă furând din supermarket, iar agresorii au vrut să-i dea o lecție. Agenții de pază l-au atacat pe bărbat în apropiere de Gara de Nord, și l-au înjunghiat cu un cuțit în picior. Lama i-a nimerit artera femurală astfel că omul a murit în ambulanța chemată de trecători. 

Trei suspecți arestați în crima de la Timișoara

Miercuri dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost delegați de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș sa efectueze 3 percheziții domiciliare, în Timișoara, Covaci și Giroc, și să pună în executare cinci mandate de aducere. 

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și vor ajunge în fața magistraților, însă cercetările în dosarul de omor sunt departe de final.

Jurnalist:L-ai lovit cu cuțitul?”

Suspect:Nu, colegul meu”

Jurnalist: ”De ce v-ați certat?”

Suspect: ”Nu ne-am certat”

Jurnalist: ”Ați vrut să-l pedepsiți pentru că fura?” 

Suspect: ”Nu. Nu noi, colegul meu”

Suspecții au între 22 și 37 de ani. Doar unul dintre ei este acuzat de crimă, în vreme ce ceilalți doi sunt acuzați de complicitate la crimă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul crimei de la Timișoara. Angajați ai unei firme de pază, acuzați că ar fi ucis pe stradă de un om fără adăpost