Antena Meniu Search
x

Detalii şocante în cazul poliţistului din Olt împuşcat în cap de iubită! Tânărul este ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervați în privinţa şanselor de supravieţuire

Ies la iveală detalii şocante în cazul poliţitului din Olt împuşcat în cap de iubita lui. Se pare că în momentul incidentului, cei doi tineri erau băuţi.

Ies la iveală detalii şocante în cazul poliţitului din Olt împuşcat în cap de iubita lui. Se pare că în momentul incidentului de noapea trecută, cei doi erau băuţi.

Potrivit ultimelor informaţii, atât poliţistul în vârstă de 33 de ani, Bogdan Dumitrescu, cât şi iubita lui mai tânără se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care arma s-a descărcat.

Deşi primele informaţii vorbeau despre faptul că poliţistul ar fi vrut să se sinucidă, cei de la IPJ Olt au comunicat faptul că cea care a tras cu pistolul a fost iubita acestuia.

Potrivit IPJ Olt, se pare că iubita poliţistului se juca cu pistolul şi, la un moment dat, arma s-a descărcat. Fata a fost rănită la mână, iar poliţistul a fost împuşcat în cap.

"În cursul acestei nopții, în jurul orei 00.54, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel unic de urgență SNUAU 112, de către un bărbat de 38 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că acesta a fost sunat de către o tânără de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul că, în timp ce manevra un pistol, care aparținea legal prietenului ei, ofițer în cadrul S.C.C.O. Olt, pistolul s-a descărcat, rănind-o pe aceasta la mână, iar pe prietenul ei, în zona capului.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul IPJ Olt.

Este ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervați

În prezent, polițistul împuşcat în cap, Bogdan Dumitrescu, angajat în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, se află internat în Clinica de Terapie Intensivă, unde este intubat și ventilat mecanic.

„Pacientul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova miercuri dimineață, în jurul orelor 03.18, în stare extrem de gravă, prezentând plăgi împușcate cranio-cerebrale frontal stânga.

A primit îngrijiri de urgență în aria de resuscitare a Unității de Primiri Urgențe, și a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirgie a spitalului. În momentul de față de află internat tot în Clinica de Terapie Intensivă, cu stare extrem de gravă în continuare. Este intubat și ventilat mecanic. Deocamdată este stabil hemodinamic, însă prognosticul este rezervat”, a declarat, pentru olt-alert.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, dr. Cristina Geormăneanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul poliţistului din Olt împuşcat în cap de iubită! Tânărul este ventilat mecanic, iar medicii sunt rezervați în privinţa şanselor de supravieţuire