Antena Meniu Search
x

Noi informații în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Cum au fost uciși cei trei, soț, soție și soacră. Primele ipoteze privind mobilul crimei

O crimă îngrozitoare a șocat întreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare. Soţ, soţie şi soacră au fost găsiţi cu capetele zdrobite, într-o baltă de sânge

VIDEO: Anchetatorii încearcă să dezvăluie misterul care învăluie tripla crimă din Satu Mare | Sursa: Observator Vezi și

O crimă îngrozitoare a șocat întreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare. Soţ, soţie şi soacră au fost găsiţi cu capetele zdrobite, într-o baltă de sânge.

Potrivit portalsm.ro, unul dintre localnici a spus că a rămas șocat de ce a putut să vadă în curtea vecinilor săi uciși cu brutalitate: "Mi s-a spus să merg până acolo că sunt morți. M-am dus direct acolo. Atâta sânge nu am văzut în viața mea. Mai ales la Niculina, a fost lovita in cap", a declarat bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Presa locală scrie că au apărut deja primele informații legate de mobilul crimei. Astfel, martorii și oamenii din localitate spun că soții Gheorghe și Niculina Rentea ar fi surprins niște hoți.

Soţii care au căzut victime crimei din Satu Mare

FOTO: Gheorghe şi Niculina Rentea, două dintre victimele triplei crime din Satu Mare | Sursa: Observator

Se pare, joi, în jurul orei 19.00, Niculina Rentea (56 de ani) s-a deplasat cu microbuzul din municipiul Satu Mare, unde lucra la Trezorerie și ar fi fost așteptată în stația de autobuz de către Gheorghe Rentea (59 de ani), care ar fi preluat-o cu mașina și s-ar fi deplasat spre casă, scrie presasm.ro.

În momentul în care ar fi încercat să intre în casă, cei doi soți ar fi dat peste criminal/criminali, care deja ar fi ucis-o în casă pe Viorica Apan (80 de ani), soacra lui Gheorghe Rentea. Niculina Rentea a fost găsită chiar pe treptele casei, având lângă ea poșeta și o pungă de portocale.

În schimb, Gheorghe Rentea a fost ucis la câțiva pași mai jos, în fața garajului și lăsat într-o baltă de sânge.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare, Marius Iancu, a precizat că victimele au fost ucise cu un obiect dur la nivelul capului. Mariu Iancu nu a oferit alte detalii legate de acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi informații în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Cum au fost uciși cei trei, soț, soție și soacră. Primele ipoteze privind mobilul crimei