Antena Meniu Search
x

Video Detaliile din jurnalul criminalului din Bascov care ar putea să îl trimită în spatele gratiilor, dacă se dovedeşte că avea discernământ

Criminalul din Bascov şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi chiar a povestit, în detaliu, toate cele cinci crime. Atacul fost premeditat, bărbatul ţinea chiar şi un jurnal al ororilor. Judecătorii au decis în urmă cu scurt timp să-l aresteze pentru 30 de zile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.08.2022, 18:16

Vezi și

Vorbim, așadar, de o crimă multiplă cu premeditare. Este concluzia la care au ajuns şi anchetatorii, după ce au găsit notițele bărbatului. Acesta avea o agendă pe care o ținea ascunsă de familie, în care a planificat cum să îi ucidă pe cei cinci oameni.

Detaliile din jurnalul criminalului din Bascov care ar putea să îl trimită în spatele gratiilor

Surse din anchetă precizează că își notase în respectiva agendă aspectele legate de crimă pe care voia să nu le uite. Agenda respectivă ar urma să răspundă la o parte dintre întrebările la care oamenii legii caută acum lămuriri. 

Trebuie să stabilească inclusiv de la ce a pornit conflictul, dar și în urmă cu cât timp începuse să planifice. La audieri a recunoscut că totul a pornit de la niște neînțelegeri în familie. Printre acestea s-ar numără și faptul că rudele își doreau să îl interneze, ceea ce presupusului criminal nu i-ar fi convenit.

Culmea, însă, psihiatrul presupusului criminal ne-a spus că bărbatul nu era violent și nu necesita internare. În urmă cu aproximativ două ore, bărbatul a fost adus în fața instanței, care a dispus arestarea preventiva pe o perioada de cel putin 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Detaliile din jurnalul criminalului din Bascov care ar putea să îl trimită în spatele gratiilor, dacă se dovedeşte că avea discernământ