Antena Meniu Search
x

Dezvăluire teribilă despre bărbatul care şi-a ucis soţia şi copiii: în 2007 a fost condamnat la un an de închisoare

Dezvăluire teribilă despre bărbatul care şi-a ucis soţia şi copiii: în 2007 a fost condamnat la un an de închisoare.

Dezvăluire teribilă despre bărbatul care şi-a ucis soţia şi copiii: în 2007 a fost condamnat la un an de închisoare

Dezvăluire teribilă despre bărbatul care şi-a ucis soţia şi copiii: în 2007 a fost condamnat la un an de închisoare. Florin Mircea Buliga nu a executat însă pedeapsa, suspendată condiţionat cu termen de încercare de 3 ani.

Crima teribilă de la Braşov a şocat toată ţara, un bărbat de 43 de ani omorându-şi întreaga familie, soţia şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 14 ani. Ies la iveală noi detalii despre asasin, un om cu foarte multe probleme, inclusiv cu legea.

Portalul mytex.ro scrie că în 2007 Florin Mircea Buliga a primit o condamnare de un an de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Decizia a fost dată de judecătoria din Piatra Neamţ, localitatea de baştină a soţiei sale, Monica.

Buliga fusese prins beat la volan în 2006 şi a primit condamnarea pe 11 mai 2007. Pedeapsa se suspenda cu o perioadă de încercare de trei ani. Problemele cu alcoolul ale criminalului sunt confirmate şi de faptul că el era înscris la Alcoolicii Anonimi în Braşov, dar nu se prezenta la şedinţe. 

Florin Mircea Buliga s-a predat marţi poliţiei, după ce şi-a înjunghiat fiica de 18 ani, fiul de 13 ani şi soţia, în apartamentul în care locuiau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dezvăluire teribilă despre bărbatul care şi-a ucis soţia şi copiii: în 2007 a fost condamnat la un an de închisoare