Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE în cazul morţii patronului Hexi Pharma: Dan Condrea a fost agent SIE! Detalii şocante oferite de fosta soţie

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a făcut dezvăluiri incendiare despre trecutul patronului Hexi Pharma, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut duminică.

Vezi și

Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a făcut dezvăluiri incendiare despre trecutul patronului Hexi Pharma, care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut duminică.

Laura Condrea a declarat, joi, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă o cerere depusă de aceasta în ianuarie, pentru stabilirea programului de vizitare a copilului lor, care era în custodia lui Dan Condrea, că patronul Hexi Pharma a fost agent SIE şi că a fost filat de SRI.

“Dan Condrea a fost agent SIE. Ştiu pentru că l-am întrebat şi nu mi-a răspuns nimic, deşi el îmi răspundea mereu la întrebări. Dacă nu mi-a răspuns, înseamnă că era agent SIE. În tot anturajul nostru erau ofiţeri SIE şi SRI”, a spus Laura Georgescu.

Prima soţie a patronului Hexi Pharma a mai spus că este convinsă că soţul său a fost filat de SRI, la fel cum a fost şi ea. Laura Condrea a arătat şi mai multe fotografii în care, susţine ea, ar apărea lucrători din cadrul serviciilor.

"Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj", a adăugat fosta soţie.

Întrebată dacă este sigură că a fost filată în prezent, ea a răspuns: " Întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze. Doar în ultimele două luni, de când cu aceea lege, nu au mai putut să-l fileze".

Fosta soţie a lui Condrea a oferit o informaţie inedită: ea a fost cea care a sesizat autorităţile cu privire la dezinfectanţii diluaţi, pe 14 septembrie 2015. Ulterior, ia trimis jurnalistului Cătălin Tolontan documentele scanate. Femeia spune că documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, când acesta era plecat din ţară.

"Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților", a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE în cazul morţii patronului Hexi Pharma: Dan Condrea a fost agent SIE! Detalii şocante oferite de fosta soţie