Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri INCREDIBILE! Marilyn Monroe a fost ASASINATĂ

Marilyn Monroe a fost o vedetă ce a stârnit valuri de controverse. Totuşi, felul în care a murit este învăluit în mister.

 Marilyn Monroe a fost o vedetă ce a stârnit valuri de controverse. Totuşi, felul în care a murit este învăluit în mister. Astfel, de-a lungul timpului s-au vehiculat mai multe variante. Cea mai recentă este săune că actriţa ar fi fost ucisă la ordinele lui Robert Francis „Bobby“ Kennedy, fratele mai mic al fostului preşedinte american, John Fitzgerald Kennedy.

Pe 4 august 1962 lumea primea o veste tragică. Actriţa Marilyn Monroe este găsită moartă. După e scurtă anchetă s-a stabilit că vedeta s-a sinucis. Totuşi, noua teorie este cu totul diferită. Bobby Kennedy ar fi orchestrat crima, pentru a o împiedica pe Marilyn Monroe să dezvăluie „secretele murdare“ ale familiei Kennedy pe care le ţinea ascunse într-un mic jurnal roşu.

Mai mult, Bobby nu ar fi acţionat singur, ci cu ajutorul cumnatului său, actorul Peter Lawford, şi al psihiatrului actriţei, doctorul Ralph Greenson, care i-ar fi administrat artistei o injecţie în inimă cu pentobarbital.

Acestea sunt câteva dintre dezvăluirile făcute într-o nouă carte, scrisă de Jat Margolis, reporter de investigaţii şi expert în viaţa actriţei Marilyn Monroe, şi Richard Buskin, jurnalist la „New York Times“ şi scriitor foarte bine vândut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Dezvăluiri INCREDIBILE! Marilyn Monroe a fost ASASINATĂ