Antena Meniu Search
x

Video Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 110 km/h pe un drum cu limită de 40 km/h. "O să mă deplasez cu avionul"

Diana Şoşoacă a rămas fără carnet de conducere pe o perioadă de trei luni, după ce a fost prinsă de poliţişti gonind cu 110 km/h, pe DN7, unde limita de viteză era de 40 km/h. Imediat cum a fost oprită, senatoarea a început o transmisiune live pe Facebook în care acuză poliţiştii că i-au făcut o nedreptate.

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 13:27

Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 110 km/h pe un drum cu limită de 40 km/h. "O să mă deplasez cu avionul"
Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 110 km/h pe un drum cu limită de 40 km/h. "O să mă deplasez cu avionul" - Facebook Diana Şoşoacă

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59,  în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe  DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita  maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 18 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prinsă cu 110 km/h pe un drum cu limită de 40 km/h. "O să mă deplasez cu avionul"