Antena Meniu Search
x

De astăzi, Observatorul vine cu o ofertă specială și matinală!

Ce se întâmplă, unde, cum și de ce. Asta și-au propus Olivia Păunescu, Valentin Butnaru, Octavia Geamănu, Daniel Osmanovici și echipa lor să vă aduca în casă, în fiecare dimineață, începând cu 31 iulie.

Ce se întâmplă, unde, cum și de ce. Asta și-au propus Olivia Păunescu, Valentin Butnaru, Octavia Geamănu, Daniel Osmanovici și echipa lor să vă aduca în casă, în fiecare dimineață, începând de astazi.

În ultima luna de vară, Observatorul vine cu o ofertă specială: de două ori mai multă distracție,  de două ori mai multă informație, de două ori mai multe vedete, de două ori mai multe știri. Din 31 iulie, de la ora 6.00 până la ora 10.00, în fiecare zi, aflați care sunt cele mai fierbinți locuri ale momentului, unde să mergeți în weekend, ce se întâmplă relevant la noi și în lume.

 Că e vorba despre caniculă sau furtuni, că e cod galben de inundații sau că vremea e perfectă pentru mers la munte ori pe litoral, o să aflați în timp real de la Mihai Jurca, Evi Popa și Iuliana Pepene. Dacă nu sunt în direct la televizor, sunt în direct cu dumneavoastră pe pagina de Internet a Observatorului, www.observator.tv.

Reporterii Observator Sergiu Cora, Andrada Popovici, Sabrina Preda, Andreea Gherasim și Oana Iancu sunt peste tot unde se întâmplă lucrurile relevante, pentru ca dumneavoastră să aflați primii informația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » De astăzi, Observatorul vine cu o ofertă specială și matinală!