Antena Meniu Search
x

Directorul Primăriei Tg. Jiu, spălat pe picioare la birou de femeia de serviciu, spune că ar fi fost şantajat

Povestea fotografiei în care un director din primăria Târgu Jiu este surprins ca la salonul de înfrumuseţare se complică. După ce poza a devenit virală, femeia care îi îngrijea picioarele a rupt tăcerea. Spune răspicat că funcţionarul i-a cerut să-i facă pedichiura. Şeful ei vine cu o nouă variantă.

Vezi și

Povestea fotografiei în care un director din primăria Târgu Jiu este surprins ca la salonul de înfrumuseţare se complică. După ce poza a devenit virală, femeia care îi îngrijea picioarele a rupt tăcerea. Spune răspicat că funcţionarul i-a cerut să-i facă pedichiura. În timp ce şeful ei vine acum cu o nouă variantă. Vorbeşte despre o răzbunare şi şantaj.

Femeia de serviciu care apare în fotografia compromiţătoare cu şeful Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu recunoaşte că în acel moment îi făcea pedichiura superiorului său. Bărbatul i-ar fi cerut asta după ce a aflat că angajata a fost, în trecut, manichiuristă.  

Chiar dacă în fotografie apare cu un picior în lighean şi cu celălalt pe genunchiul femeii, iar pe birou se văd o sticluţă cu acetonă şi una în care poate fi ojă sau carmin, ieri, directorul susţinea că, de fapt, i se schimba un bandaj. Azi vorbeşte despre un plan pus la cale de colegii care îi vor răul. 

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu: Ştiam de foarte mult timp de acestă fotografie şi de şantajul care mi se face! Totul a fost o făcătură. E cineva din Direcţie. Toată lumea ştie! Nu vreau să mai dau nume! 

Nici fotografia nu ar fi apărut întâmplător. Dar şi aici există două variante. 

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu: I-am spus acum două săptămâni, când m-a sunat cineva de la presă şi mi-a spus că deţine acea fotografie, i-am zis: "Doamnă, vedeţi ce vorbiţi!". Nu i-am spus ce să declare.

Minte! Pe mine m-a abordat săptămâna trecută şi mi-a spus că să mint. Nu pot să mint, spune angajata Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu.

În urmă cu doi ani, soţul femeii de serviciu era cel pe care acelaşi director îl punea să tundă iarba. Nu din curtea primăriei, ci din curtea casei sale. Atunci, scandalul s-a încheiat doar cu o mustrare scrisă pentru funcţionarul care are şi un spor de condiţii de muncă vătămătoare. Astfel, veniturile sale lunare ajung la aproape 11 mii de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Directorul Primăriei Tg. Jiu, spălat pe picioare la birou de femeia de serviciu, spune că ar fi fost şantajat