Antena Meniu Search
x

Observator Special: Disneyland, 20 de ani de la deschiderea parcului din Paris

Distractia se muta la Paris pana in septembrie. Mickey si Minnie, Duffy, Pluto si toate printesele din cartile cu povesti sunt gata sa transforme Disneyland in punctul zero al magiei pentru cateva luni.

Vezi și

Cel mai colorat si mai fermecator parc de distractii din lume implineste 20 de ani. Si copiii din Romania sunt invitati la aceasta aniversare fantastica.

Magie la orice pas si cele mai indragite personaje din desenele animate gata sa te conduca intr-o aventura demna de o poveste. Primul pas in Disneyland. si prima surpriza. Mickey Mouse te invita in casa lui, e in tinuta de gala si isi asteapta oaspetii.

Ziua incepe cu magie, continua cu magie si se termina cu magie. Oriunde te uiti, culoare, bucurie si sute de copii pentru care Disneyland este cu adevarat taramul fagaduintei. Unul pentru toate gusturile. Langa Mickey stau Duffy si Winnie the Pooh, si imediat.apare Jack Sparrow.

Punctul culminant al zilei este Marea Parada, care aduna vizitatorii de o parte si de alta a strazii principale. Sunt mii de ochi curiosi, nerabdatori sa isi vada personajele favorite in costume de gala. Rand pe rand, sunt prezenti la apel, Mica Sirena, Alice in Tara Minunilor si Buzz.

Marea parada se incheie intotdeauna cu un car special, de aceasta data unul aniversar. Mickey Mouse, Minnie si Donald va asteapta in fiecare zi in Parcul Disneyland.

Printre vizitatori si Dan Negru, gata sa ii arate fiicei lui, Dara, lumea Disney. Fara sa uite insa si de partea costisitoare a magiei.

E un tambalau pe bani multi, foarte multi, imi povestea cineva ca in zilele plinde sunt o suta de mii de vizitatori, cu 50 de euro biletul, asta inseamna 5 milioane de euro pe zi”, spune Dan Negru.

Asa se face ca pe vizitatori ii atrag tot mai mult ofertele speciale.

Pentru Romania, in acest moment, pretul unui bilet pentru trei zile si acces nelimitat in parc pleaca de la 230 de euro de persoana si poate ajunge pana la 600 de euro, in functie de hotelul ales. Orice pachet alegeti, nu trebuie sa ratati jocul de lumini de la ora inchiderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Observator Special: Disneyland, 20 de ani de la deschiderea parcului din Paris