Antena Meniu Search
x

Disperare şi amărăciune într-una din familiile devastate de accidentul din Ungaria: 'Ne-au murit copiii' (Video)

Durere şi amărăciune în familia Lunca din satul Căpâlna, comuna Mica, judeţul Mureş. Oamenii au aflat despre moartea fiilor şi nepoţilor lor, iar lacrimile lor nu s-au oprit de atunci.

Disperare şi amărăciune într-una din familiile devastate de accidentul din Ungaria
Disperare şi amărăciune într-una din familiile devastate de accidentul din Ungaria - Facebook

Durere şi amărăciune în familia Lunca din satul Căpâlna, comuna Mica, judeţul Mureş. Oamenii au aflat despre moartea fiilor şi nepoţilor lor, iar lacrimile lor nu s-au oprit de atunci.

Călin Florin Lunca (28 de ani) şi soţia sa Claudia, dar şi fratele lui Florin, Karoly (21 de ani) au pierit în cumplitul accident din Ungaria.

Cei trei au murit pe loc, ieri după-amiază, în timp ce se întorceau din Slovenia, acolo unde lucrau pe plantaţiile de hamei.

"I-am sunat şi le-am spus să vină cu noi cu maşina. Chiar acum am ajuns şi noi acasă. De o oră. Şi tatăl lor era cu noi. Ei au spus că mai stau să îl aştepte pe şoferul cu care au vorbit. L-au aşteptat două zile, iar ieri dimineaţă a apărut şi au plecat. Noi am folosit altă rută şi nu am trecut prin zonă. Nu am văzut accidentul. S-au dus săracii să muncească, să îşi facă şi ei un rost şi ce nenorocire a venit peste ei", a declarat mătuşa celor doi fraţi care au murit în teribilul accident.

Alături de cei trei, în microbuzul morţii se mai aflau şase persoane, toate din judeţul Mureş.

Accidentul care a luat viaţa a nouă români a fost provocat de Petru Zălar, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Deaj, comuna Mica, care făcea live pe Facebook în timpul unei depăşiri.

Pentru că nu era atent la drum, şoferul a condus pe contrasens şi a intrat în plin într-un camion încărcat cu nisip.

Impactul a fost fatal pentru toţi cei nouă oameni aflaţi în microbuzul înmatriculat în judeţul Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Disperare şi amărăciune într-una din familiile devastate de accidentul din Ungaria: 'Ne-au murit copiii' (Video)