Antena Meniu Search
x

Foto "Doamne, hai că nu suntem pierduţi". O ambulanță blocată în zăpadă, împinsă de un grup de tineri petrecăreți, în Vaslui

O ambulanță de la SAJ Vaslui a rămas blocată în nămeți, în drum spre o femeie de 37 de ani, care avea nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul medical a fost ajutat de câțiva tineri, care plecaseră de la o petrecere, atunci când au auzit ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 10:46

O ambulanță blocată în zăpadă, împinsă de un grup de tineri
O ambulanță blocată în zăpadă, împinsă de un grup de tineri - Facebook

O un echipaj medical de pe o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, rămasă blocată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ghergheleu, comuna Codăeşti, a fost ajutat de un grup de tineri aflaţi la o petrecere în zonă, relatează Agerpres.

Tinerii au plecat de la petrecere și au ajutat echipajul medical

Salvarea, solicitată pentru a interveni în cazul unei femei de 37 de ani care se simţea rău, a rămas blocată la aproximativ un kilometru distanţă de satul Ghergheleu, iar echipajul medical a anunţat pacienta că va întârzia, moment în care aceasta a apelat la ajutorul tinerilor, pe care i-a trimis după echipajul medical. Tinerii au părăsit petrecerea şi au mers aproximativ doi kilometri prin viscol pentru a ajunge la autosanitara blocată.

"Viaţă de ambulanţă... Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor şi când vezi câtă dăruire şi implicare, parcă iţi vine sa zici 'Doamne, hai că nu suntem pierduţi!'. Iată că şi generaţia nouă poate, poate pentru ca a primit educaţie de la părinţi. Am cunoscut o mână de tineri frumoşi, de un bun-simţ rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăeşti. Bravo băieţi! Vă mulţumim!", a scris pe pagina sa de Facebook asistenta Roxana Radu.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii SAJ Vaslui au transmis că pacienta suferise un atac de panică. Aceasta a fost evaluată şi nu s-a impus transportul său la spital. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Doamne, hai că nu suntem pierduţi". O ambulanță blocată în zăpadă, împinsă de un grup de tineri petrecăreți, în Vaslui