Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi bărbați au murit pe loc, după ce s-au izbit frontal cu motocicleta într-un TIR. Accident înfiorător pe un drum din Suceava

Tragedie pe un drum din Suceava, în această dimineață. Doi bărbați și-au găsit sfârșitul în urma unui accident înfiorător, după ce motocicleta pe care se aflau a fost spuleberată de un TIR. 

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 08:55

Nenorocirea s-a produs în această dimineață, în jurul orei 5:00, pe raza comunei Dărmănești din Suceava. "La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj, cu medic, al Serviciului de Ambulanță Județèan Suceava. 

Accidentul s-a soldat cu două victime (bărbați), ambele de pe motocicletă. Din nefericire, acestea aveau leziuni incompatibile cu viața", au transmis reprezentanții ISU.

Polițiști suceveni continuă ceretările în acest caz, pentru a stabili cu exacttate circumstanțele care au dus la procedera tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Doi bărbați au murit pe loc, după ce s-au izbit frontal cu motocicleta într-un TIR. Accident înfiorător pe un drum din Suceava