Antena Meniu Search
x

Video Doi bărbaţi din Mehedinţi au văzut moartea cu ochii, după ce au fost atacaţi de un urs. Animalul căuta hrană şi fusese atras de un stup

S-a dat alarmă miercuri seară într-o comună din Mehedinţi, după ce doi bărbaţi au fost atacaţi de un urs. Se pare că animalul coborâse din pădure în căutare de hrană şi fusese atras de stupina amplasată la marginea localităţii.

Alin Stan
de Alin Stan

la 14.10.2021, 14:13

Vezi și

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi de urgenţă la spital după ce au fost atacaţi de animalul înfometat. Ursul a coborat în localitatea Obârșia-Cloșani din Mehedinţi, acolo fiind atras de un stup plin de miere, susţin localnicii. În momentul de faţă, cei doi bărbaţi sunt bine, iar starea lor de sănătate este una stabilă. În momentul în care au încercat să alunge animalul, acesta s-a năpustit asupra lor şi le-a provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare şi superioare. 

Cel care a apelat la 112 a fost chiar primarul din localitate, iar oamenii au primit şi un mesaj RO-Alert prin care li se spunea oamenilor că există un animal periculos în localitate şi trebuie să aibă grijă atunci când ies din casă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Mehedinţi au văzut moartea cu ochii, după ce au fost atacaţi de un urs. Animalul căuta hrană şi fusese atras de un stup